Skip to main content
Specialister på ägarledda bolag med fokus på

Ägarfrågor

VI HJÄLPER DIG ATT…

Ta fram en ägarstrategi som är anpassad till ditt bolags unika förutsättningar. Vi hjälper dig att definiera dina ägarambitioner, identifiera dina ägarutmaningar och hitta lösningar som passar just dig.

Vi börjar alltid med att förstå varje ägares unika perspektiv. Det arbete vi gör kring ägarfrågor resulterar i ett ägardirektiv. Ett sådant direktiv täcker allt från ekonomiska mål till vilka värderingar ägarna vill att företaget ska omfatta. För ägarna är processen central och ger oftast många svar. Ägardirektivet fungerar som en karta för styrelsen eller organisationen att följa. Det är som en fyr att navigera efter.

Vi ser ägarfrågorna som starten på bolagets utveckling och för att få bästa effekt i det fortsatta arbetet har vi även ett specifikt affärsområde som heter just...

Företagsutveckling

Jag har anlitat Anacka sedan 2010 och vill påstå att vi aldrig kommit dit vi är i dag utan den hjälp vi fått med struktur, expansion och varumärkesbyggande.
Jag kan varmt rekommendera Anacka till alla företagsledare med ambitionen att utveckla sitt företag. Anacka gör stor skillnad.

VDFöretag inom försäkringsbranschen

När jag skulle göra mitt första egna företagsförvärv insåg jag snabbt att det krävdes specialistkompetens inom en rad olika områden som jag själv inte hade. Mitt samarbete med Anacka har löpt på sedan dess, främst handlar det om olika insatser för ökad tillväxt och lönsamhet i flera av mina bolag. Jag hoppas att jag snart ska göra ett nytt förvärv och kommer då självklart anlita Anacka igen.

VDFöretagsägare och entreprenör

Vi har använt Anacka för internutbildningar som moderatorer i en förvärvsprocess och dessutom för ett pågående styrelseuppdrag och är mycket nöjda med samarbetet.
Anacka har varit en viktig samarbetspartner i vår utveckling och på vår tillväxtresa.

FöretagsledareEntreprenörsföretag specialiserat på putsning och murning

Upptäck värdet i ditt företag

Företagsvärdering

  Kontakta oss

  Annette Ögren

  Med 20 års entreprenörsanda fortsätter grundaren att bygga Anacka framåt och hjälper människor att förverkliga sina drömmar.

  Robert Carlén

  Grundaren och styrelseproffset Robert vässar företagen till nästa nivå.

  Andreas Molander

  Lagspelaren från Åmål som känner sig hemma i fotbollens omklädningsrum.

  Karina Knutsson

  Golfälskare som gärna spelar med vänner och familj. På arbetet är det fokus på ekonomistyrning, den kombinationen är perfekt tycker Karina.

  Elin Ljunggren

  Raka vägen från Skaftö kommer energifyllda Elin som gärna bygger nära relationer och gör ekonomirapportering till något man kan ta på.

  Annika Tendahl

  Annika är en harmonisk Orust-bo som älskar havet. På Anacka är hon auktoriserad redovisningskonsult och business controller, där hon älskar att jobba i ett team av goa kollegor med mycket skratt.

  Hanna Andersson

  Vår redovisningskonsult och business controller Hanna är bosatt ute på landet, men för att varva av det harmoniska hittar vi henne också på ishockeyplan.

  Victor Läckström

  Sportintresserade Victor är vår redovisningskonsult och business controller. Med fokus på lagarbete och nära kundrelationer tar han an sitt yrke med storm.

  Julia Hedberg

  Med en bakgrund från SM i Alpint tar Julia det målmedvetna sinnet med sig i sitt yrke som redovisningskonsult och business controller.

  Torbjörn Hermansson

  Transaktionsrådgivaren som brinner för att utveckla människor och organisationer.

  Torbjörn Wernersson

  Med 20 års erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen, leder triathlonentusiasten Anacka mot framgång genom att stärka kompetensen kring företags- och fastighetstransaktioner.

  Johan Söderström

  Anackas VD från Henån men med Europa och USA-erfarenhet i bagaget. Tillsammans med sina kollegor tar han nu Anacka mot nya mål.